...

Ansøg om leasingaftale

Ansøg om leasingaftale

En fleksibel løsning for virksomheden

Bike-Lease® tilbyder en leasingaftale som virksomhederne frit kan benytte enten til brug i virksomheden eller til de ansatte. Erhvervsleasing ligesom I måske kender det fra jeres firmabiler.

Vi laver en aftale på 24 eller 36 måneder hvorefter cyklen afleveres tilbage, hvis ikke andet er aftalt, nemt og uden bekymringer. Ønskes cyklen udskiftet i perioden er dette selvfølgelig også en mulighed, i kontakter os bare for en løsning.

Sådan fungerer det

Følg disse 3 enkle steps

Vælg forhandler

Vælg din nærmeste forhandler som kan levere din ønsket cykel

Udfyld aftale

Udfyld aftalen, og afvent godkendelse.

Afhent din cykel

Ved godkendelse kontakter du din forhandler for aftale om afhentning.

Vores services

Fordele ved at lease

Fast budget

Leasing giver den ultimative bekvemmelighed! Du kan nemt budgettere din økonomi uden at bekymre dig om uventede udgifter. Desuden får du alle de fordele, der følger med en fuld omfattende forsikringsplan og professionel service - uden ekstra omkostninger! Alt sammen i én praktisk pakke, der giver økonomisk stabilitet over en begrænset periode, der er skræddersyet specielt til dig.

Cykel med kaskoforsikring

Når du har din cykel som en del af en cykelordning gennem arbejdet, har du automatisk fuld kaskoforsikring i de fleste lande i hele EU. Det betyder, at du kan tage din drømmecykel med på ferie med fuldstændig ro i sindet, fordi du ved, at du er godt forsikret mod eventuelle uheld og ulykker.

Fordele for virksomheden

Leasing er den bekymringsfrie måde at få din virksomhed udstyret med cykler på. Du behøver ikke bekymre dig om afskrivning eller omkostningerne ved at sælge gamle cykler - du skal blot aflevere dem tilbage ved kontraktudløb og få leveret nye, når der er behov for det! De månedlige betalinger bogføres blot som driftsomkostninger, hvilket er med til at sikre, at alt kører som smurt.

Ansøg om leasing

Vælg din foretrukne forhandler her:

Bings Bikestore // Højbjerg (Aarhus)
Birks Bike Shop // Brønderslev
Birks Bike Shop // Hjørring
Cycle Sport Silkeborg // Silkeborg
Cykel Service // Fredericia
Cykelcaféen // Frederikssund
HH Cykler // Køge
Surf & Ski Odense + Bike // Odense
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.