...

Kontakt

Kontakt

Vores kontaktinfo

Vores mål er at forbinde folk med kvalitetscykler, der er tilgængelige og sikre, og få dem til at cykle trygt ind i fremtiden. 

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde enkle og effektive løsninger, der er skræddersyet til dine behov – kontakt os i dag, og lad os sammensætte en løsning for jer!

Telefon

(+45) 7218 6040

E-mail

info@bike-lease.dk

Tag denne flyer med til din næste lønforhandling

Kontakt os her

Hvis du ønsker at opleve vores smarte og bæredygtige cykelleasingkoncept som kunde, eller hvis du leder efter en pålidelig partner som forhandler eller leverandør, så kontakt Bike-Lease® i dag!

Bliv Bike-Lease® forhandler

Hvis du leder efter en unik måde at tilbyde cykler til erhvervskunder på, skal du ikke lede længere! Bike-Lease® er her for at levere den nødvendige infrastruktur og det nødvendige system, der vil frigøre din tid og samtidig give dig nye muligheder.

Bike-Lease® tilbyder en bekvem og omkostningseffektiv løsning, der gør det nemmere end nogensinde før at lease cykler med minimale investeringer i ressourcer og personale.

Som forhandler får du fordel af et landdækkende koncept og netværk som giver adgang til reparation og vedligeholdelse samt en central supportfunktion. Det bedste af det hele er, at du kan fokusere på at få kontakt med nye kunder og udvide din forretning.

Så bliv Bike-Lease®-forhandler i dag, og begynd at drage fordel af dette kreative koncept!

Forhandler formular
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.