...

Om Bike-Lease

Om Bike-Lease

Skræddersyede løsninger – tilpasset dine konkrete behov

Bike-Lease® er den perfekte løsning for alle, der ønsker at få en ny cykel uden at sprænge banken.

Vi tilbyder overkommelige månedlige leasingpriser på de nyeste modeller fra de bedste mærker, så du altid kan have den nyeste cykel.

Desuden gør vi det nemt for dig at skifte cykel, når du vil. Uanset om du er en erfaren cyklist eller lige er begyndt, har Bike-Lease® den perfekte cykel til dig.

Idéen bag Bike-Lease®

Et koncept som ikke fandtes i forvejen

For cykelentusiaster kan det være svært at købe den perfekte cykel – topmodellerne er ofte uoverkommeligt dyre, og selv hvis det lykkes dig at købe en, vil du ved salg efter et par år næsten helt sikkert få et stort tab ved at sælge den.

At finde en alternativ løsning, der giver cyklister mulighed for at nyde deres perfekte cykel uden at blive straffet økonomisk, virkede umuligt indtil 2019, hvor Phillip Jensen gik sammen med investorer for at skabe Bike-Lease®.

Denne idé gør det nu muligt for virksomheder at hjælpe med at bidrage til den grønne omstilling, uanset om det er til medarbejderen eller virksomhedens ejet brug.

Bike-Lease® gav cyklister en ny mulighed for adgang til deres drømmecykel uden økonomisk binding.

Bike-Lease® er en innovativ og skræddersyet løsning til enhver cykelentusiast. Den giver kunderne mulighed for at vælge en leasingmodel og tilbyder fleksible betalingsplaner. Og den gode nyhed er, at alle omkostninger er kendt på forhånd, og der er ingen overraskelser.

Det, der virkelig gør en god handel, er imidlertid, at Bike-Lease® tilbyder muligheder for en lang række high-end cykler, som er meget værdsat blandt entusiastiske cyklister som mig selv.

Med Bike-Lease® kan jeg endelig få præcis den cykel, jeg ønsker, uden at skulle investere min opsparing med det samme. Hvis du er lige så passioneret om cykling som jeg er, er Bike-Lease® helt klart et forsøg værd!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.